Russia Defence Forum

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Military Forum for Russian and Global Defence Issues


+45
Begome
dino00
PeeD
LMFS
Isos
ahmedfire
slasher
southpark
d_taddei2
hoom
GunshipDemocracy
nomadski
auslander
archangelski
Russian Patriot
franco
JohninMK
George1
higurashihougi
Project Canada
wilhelm
TheArmenian
OminousSpudd
Walther von Oldenburg
x_54_u43
Khepesh
PapaDragon
Kyo
Rodinazombie
sepheronx
Svyatoslavich
magnumcromagnon
mack8
Werewolf
max steel
Admin
Dima
jhelb
NickM
RTN
2SPOOKY4U
kvs
GarryB
Mike E
Morpheus Eberhardt
49 posters

    Forum Technical Issues

    franco
    franco

    Posts : 4305
    Points : 4337
    Join date : 2010-08-18

    Forum Technical Issues - Page 8 Empty Re: Forum Technical Issues

    Post  franco Thu Mar 18, 2021 7:15 pm

    On the last post you made there will be beside the Quote tab, an Edit tab and a red X tab for deletions. It disappears after another post is entered so you would have to delete the second of your double posts, not the first.

    The_Observer likes this post

    The_Observer
    The_Observer

    Posts : 81
    Points : 83
    Join date : 2021-01-03

    Forum Technical Issues - Page 8 Empty Re: Forum Technical Issues

    Post  The_Observer Fri Mar 19, 2021 3:13 am

    franco wrote:On the last post you made there will be beside the Quote tab, an Edit tab and a red X tab for deletions. It disappears after another post is entered so you would have to delete the second of your double posts, not the first.

    I'm guessing that I won't be able to delete it anymore since the post in question is no longer my last post?
    GarryB
    GarryB

    Posts : 29887
    Points : 30415
    Join date : 2010-03-30
    Location : New Zealand

    Forum Technical Issues - Page 8 Empty Re: Forum Technical Issues

    Post  GarryB Fri Mar 19, 2021 8:15 am

    I use the Yandex browser

    Do you have Java turned on?

    A lot of features require Javascript...
    The-thing-next-door
    The-thing-next-door

    Posts : 956
    Points : 1008
    Join date : 2017-09-18
    Location : Uranus

    Forum Technical Issues - Page 8 Empty Re: Forum Technical Issues

    Post  The-thing-next-door Fri Mar 19, 2021 6:37 pm

    GarryB wrote:
    I use the Yandex browser

    Do you have Java turned on?

    A lot of features require Javascript...

    I think I do
    GarryB
    GarryB

    Posts : 29887
    Points : 30415
    Join date : 2010-03-30
    Location : New Zealand

    Forum Technical Issues - Page 8 Empty Re: Forum Technical Issues

    Post  GarryB Sat Mar 20, 2021 4:35 am

    So when you scroll to the bottom of this thread where the reply and post a new thread buttons are located in the gray bar above where it says permissions in this forum: and then lists whether you can post in this forum... does it say you cannot post in this forum or are the buttons for a reply or new post not enabled?
    The-thing-next-door
    The-thing-next-door

    Posts : 956
    Points : 1008
    Join date : 2017-09-18
    Location : Uranus

    Forum Technical Issues - Page 8 Empty Re: Forum Technical Issues

    Post  The-thing-next-door Sat Mar 20, 2021 3:41 pm

    The icons you are supposed to click in order to post or quote are not visible.

    Clicking on their locations does not work.
    GarryB
    GarryB

    Posts : 29887
    Points : 30415
    Join date : 2010-03-30
    Location : New Zealand

    Forum Technical Issues - Page 8 Empty Re: Forum Technical Issues

    Post  GarryB Sun Mar 21, 2021 4:13 am

    I installed Yandex browser and opened this website and I found the reply and post new threads were missing... but only because I was not logged on.

    When I logged on the buttons were there.

    I am running Linux.
    The-thing-next-door
    The-thing-next-door

    Posts : 956
    Points : 1008
    Join date : 2017-09-18
    Location : Uranus

    Forum Technical Issues - Page 8 Empty Re: Forum Technical Issues

    Post  The-thing-next-door Mon Mar 22, 2021 9:51 am

    GarryB wrote:I installed Yandex browser and opened this website and I found the reply and post new threads were missing... but only because I was not logged on.

    When I logged on the buttons were there.

    I am running Linux.

    Strange the issue is present on both of my computers.
    GarryB
    GarryB

    Posts : 29887
    Points : 30415
    Join date : 2010-03-30
    Location : New Zealand

    Forum Technical Issues - Page 8 Empty Re: Forum Technical Issues

    Post  GarryB Tue Mar 23, 2021 6:45 am

    So how are you posting?
    The-thing-next-door
    The-thing-next-door

    Posts : 956
    Points : 1008
    Join date : 2017-09-18
    Location : Uranus

    Forum Technical Issues - Page 8 Empty Re: Forum Technical Issues

    Post  The-thing-next-door Tue Mar 23, 2021 7:31 am

    GarryB wrote:So how are you posting?

    With the default browser microshaft installs on every single computer that uses their operating system.
    Sujoy
    Sujoy

    Posts : 1354
    Points : 1512
    Join date : 2012-04-02
    Location : India || भारत

    Forum Technical Issues - Page 8 Empty Re: Forum Technical Issues

    Post  Sujoy Thu Apr 01, 2021 2:21 pm

    Hello Garry,

    I have made a total of 1263 posts on this forum. Wanted to check some of the old posts that I made between 2012 and 2014.

    However, when I click "Find all messages posted by Sujoy" option under Statistics it shows just 387 posts.

    Beyond 14th Dec, 2014 it is not showing me any results. IOW, it is not showing me any of my posts that I had posted between April- 2012 and 14th Dec, 2014.

    Forum Technical Issues - Page 8 Sujoy110


    Just wanted to bring this issue to your notice. If you know of any solution, please do share.

    Regards,
    Sujoy
    George1
    George1

    Posts : 16336
    Points : 16839
    Join date : 2011-12-22
    Location : Greece

    Forum Technical Issues - Page 8 Empty Re: Forum Technical Issues

    Post  George1 Thu Apr 01, 2021 2:44 pm

    Sujoy wrote:Hello Garry,

    I have made a total of 1263 posts on this forum. Wanted to check some of the old posts that I made between 2012 and 2014.

    However, when I click "Find all messages posted by Sujoy" option under Statistics it shows just 387 posts.

    Beyond 14th Dec, 2014 it is not showing me any results. IOW, it is not showing me any of my posts that I had posted between April- 2012 and 14th Dec, 2014.

    Forum Technical Issues - Page 8 Sujoy110


    Just wanted to bring this issue to your notice. If you know of any solution, please do share.

    Regards,
    Sujoy

    yes it shows specific number of posts
    Sujoy
    Sujoy

    Posts : 1354
    Points : 1512
    Join date : 2012-04-02
    Location : India || भारत

    Forum Technical Issues - Page 8 Empty Re: Forum Technical Issues

    Post  Sujoy Thu Apr 01, 2021 5:34 pm

    George1 wrote: yes it shows specific number of posts
    Thanks George. Are you aware of any other method that we can use to access our old posts. Tried a Google search but it was not all that helpful

    GarryB
    GarryB

    Posts : 29887
    Points : 30415
    Join date : 2010-03-30
    Location : New Zealand

    Forum Technical Issues - Page 8 Empty Re: Forum Technical Issues

    Post  GarryB Fri Apr 02, 2021 9:01 am

    Because this forum is the basic model that is essentially free to run AFAIK it has limited space, which means it does not retain all messages.

    You can find some very old messages but when I search for all my posts there should be about 25 thousand, it comes up with about 500.

    AFAIK there is no archive to store old messages, but I don't know how many have been deleted or could be deleted and what criteria it uses to show or not show posts.
    GarryB
    GarryB

    Posts : 29887
    Points : 30415
    Join date : 2010-03-30
    Location : New Zealand

    Forum Technical Issues - Page 8 Empty Re: Forum Technical Issues

    Post  GarryB Fri Apr 02, 2021 9:06 am

    With the default browser microshaft installs on every single computer that uses their operating system.

    I thought MS used Netscape... which died a natural death and is no longer used.

    Do you have the latest version of the Yandex browser?

    You might want to explore the browser to see if there are any problems with forums and its javascript status.

    Have you tried other browsers like Torch or Opera.

    What MS operating system are you using?
    miketheterrible
    miketheterrible

    Posts : 6025
    Points : 6003
    Join date : 2016-11-06

    Forum Technical Issues - Page 8 Empty Re: Forum Technical Issues

    Post  miketheterrible Wed Apr 28, 2021 7:19 am

    It's only this site, I'm using VPN and what not. With or without.  Issue I get is that randomly when browsing this site, if I go to a thread, Banggood app in Google Play store auto opens to it (I don't have it, but the playstore page opens up).  It's getting annoying.

    Only happens when browsing on my phone of course.
    franco
    franco

    Posts : 4305
    Points : 4337
    Join date : 2010-08-18

    Forum Technical Issues - Page 8 Empty Re: Forum Technical Issues

    Post  franco Wed Jun 09, 2021 12:11 am

    Having troubles with translators today. Possibly Fastly internet problems? Anyone else experiencing problems?

    Sponsored content

    Forum Technical Issues - Page 8 Empty Re: Forum Technical Issues

    Post  Sponsored content


      Current date/time is Fri Jul 30, 2021 7:17 am