Military Forum for Russian and Global Defence Issues


    Forum Technical Issues

    Share
    avatar
    George1

    Posts : 12361
    Points : 12840
    Join date : 2011-12-22
    Location : Greece

    Re: Forum Technical Issues

    Post  George1 on Sun Apr 03, 2016 11:10 am

    Morpheus Eberhardt wrote:

    When I made this post a few days ago, the link I had inserted was working. Now it seems that the post that I had written, which was the target of the link, doesn't exist any more.

    i have put the discussion for hypersonic vechile here

    http://www.russiadefence.net/t2758p200-russia-us-and-other-developments-in-hypersonic-research
    avatar
    Morpheus Eberhardt

    Posts : 1929
    Points : 2040
    Join date : 2013-05-20

    Re: Forum Technical Issues

    Post  Morpheus Eberhardt on Sun Apr 03, 2016 2:35 pm

    George1 wrote:
    Morpheus Eberhardt wrote:

    When I made this post a few days ago, the link I had inserted was working. Now it seems that the post that I had written, which was the target of the link, doesn't exist any more.

    i have put the discussion for hypersonic vechile here

    http://www.russiadefence.net/t2758p200-russia-us-and-other-developments-in-hypersonic-research

    Thanks, George.
    avatar
    OminousSpudd

    Posts : 898
    Points : 907
    Join date : 2015-01-03
    Age : 23
    Location : New Zealand

    Re: Forum Technical Issues

    Post  OminousSpudd on Sat Aug 13, 2016 12:39 am

    I seem to have lost the ability to view embedded videos, the videos themselves being replaced by a vertical black band. I have tried clearing my Google cache, and restarting Chrome, PC etc. but it still comes out the same.

    Any help would be greatly appreciated.
    avatar
    George1

    Posts : 12361
    Points : 12840
    Join date : 2011-12-22
    Location : Greece

    Re: Forum Technical Issues

    Post  George1 on Sat Aug 13, 2016 10:01 am

    OminousSpudd wrote:I seem to have lost the ability to view embedded videos, the videos themselves being replaced by a vertical black band. I have tried clearing my Google cache, and restarting Chrome, PC etc. but it still comes out the same.

    Any help would be greatly appreciated.

    well videos are constantly being removed from internet sources that we upload them
    avatar
    OminousSpudd

    Posts : 898
    Points : 907
    Join date : 2015-01-03
    Age : 23
    Location : New Zealand

    Re: Forum Technical Issues

    Post  OminousSpudd on Sat Aug 13, 2016 10:23 am

    George1 wrote:
    OminousSpudd wrote:I seem to have lost the ability to view embedded videos, the videos themselves being replaced by a vertical black band. I have tried clearing my Google cache, and restarting Chrome, PC etc. but it still comes out the same.

    Any help would be greatly appreciated.

    well videos are constantly being removed from internet sources that we upload them
    It isn't just some videos though, it is all of them, even the most recently posted ones.
    avatar
    TheArmenian

    Posts : 1814
    Points : 1965
    Join date : 2011-09-14

    Re: Forum Technical Issues

    Post  TheArmenian on Sat Aug 13, 2016 12:52 pm

    George1 wrote:
    OminousSpudd wrote:I seem to have lost the ability to view embedded videos, the videos themselves being replaced by a vertical black band. I have tried clearing my Google cache, and restarting Chrome, PC etc. but it still comes out the same.

    Any help would be greatly appreciated.

    well videos are constantly being removed from internet sources that we upload them

    George1,

    Don't pretend there is no issue.
    Go check yourself what happened to all the videos on the various threads.
    Omnious spud has reported a problem.
    I am getting the same here. All I can see is a narrow black band where all the videos are supposed to be (for the last couple of days).
    I just posted a video on the Yemen thread. Same problem.
    avatar
    PapaDragon

    Posts : 7346
    Points : 7440
    Join date : 2015-04-26
    Location : Fort Evil, Serbia

    Re: Forum Technical Issues

    Post  PapaDragon on Sat Aug 13, 2016 4:21 pm


    Same here, no videos
    avatar
    Vladimir79

    Posts : 2540
    Points : 3420
    Join date : 2009-07-10

    Re: Forum Technical Issues

    Post  Vladimir79 on Sat Aug 13, 2016 4:47 pm

    YT made some changes to their embed code.  Nothing I can do but wait to see if the motion team will issue a fix. They are still working in Firefox so you can use that as a hack until this gets resolved.
    avatar
    Vladimir79

    Posts : 2540
    Points : 3420
    Join date : 2009-07-10

    Re: Forum Technical Issues

    Post  Vladimir79 on Wed Aug 17, 2016 2:24 am

    The YT embed issue is now fixed.
    avatar
    PapaDragon

    Posts : 7346
    Points : 7440
    Join date : 2015-04-26
    Location : Fort Evil, Serbia

    Re: Forum Technical Issues

    Post  PapaDragon on Tue Sep 20, 2016 8:26 pm


    This is NSFW explicit content last time I checked?

    http://www.russiadefence.net/t7p250-vladimir-putin-thread#175593

    wilhelm

    Posts : 234
    Points : 238
    Join date : 2014-12-09

    Re: Forum Technical Issues

    Post  wilhelm on Wed Sep 21, 2016 3:07 pm

    Is there no vetting process?
    There is a troll who has joined, and has basically kept the same name 3 or 4 times, with just minute differences. Every time he gets banned, he simply resigns on, with just one letter difference.

    What is the point?

    Project Canada

    Posts : 663
    Points : 666
    Join date : 2015-07-20
    Location : Canada

    Re: Forum Technical Issues

    Post  Project Canada on Wed Sep 21, 2016 5:02 pm


    Im no computer expert, but isnt it that mods can ban his IP? Or if he's still persistent (using proxies) then just ban his accounts whenever a poster shows signs he is just trolling. He will eventually get tired of registering and then doing the same thing over and over again, unless he is under payroll to thrash russian sites as per order by his NSA/CIA Nato web brigades Rolling Eyes
    avatar
    higurashihougi

    Posts : 2120
    Points : 2213
    Join date : 2014-08-13
    Location : A small and cutie S-shaped land.

    Re: Forum Technical Issues

    Post  higurashihougi on Mon Jan 30, 2017 12:46 pm

    At the moment I am unable to send private message to other member of this forum.

    Did I violate some rules and that is the punishment ? Or did the forum changed something and I failed to notice ?

    Sorry for any inconveniences.
    avatar
    George1

    Posts : 12361
    Points : 12840
    Join date : 2011-12-22
    Location : Greece

    Re: Forum Technical Issues

    Post  George1 on Mon Jan 30, 2017 1:22 pm

    higurashihougi wrote:At the moment I am unable to send private message to other member of this forum.

    Did I violate some rules and that is the punishment ? Or did the forum changed something and I failed to notice ?

    Sorry for any inconveniences.

    No, nothing from us the mods. I dont even know that there is such forbid (not to send msg). Try a log out and log in again
    avatar
    higurashihougi

    Posts : 2120
    Points : 2213
    Join date : 2014-08-13
    Location : A small and cutie S-shaped land.

    Re: Forum Technical Issues

    Post  higurashihougi on Tue Jan 31, 2017 8:09 am

    Still not successful. Sad Sad

    avatar
    George1

    Posts : 12361
    Points : 12840
    Join date : 2011-12-22
    Location : Greece

    Re: Forum Technical Issues

    Post  George1 on Mon Mar 13, 2017 7:59 am

    i wonder wether the time has come for "African Militaries" section. With possible subsections the countries with biggest militaries in continent "Algeria", "Ethiopia", "Nigeria" and "South Africa". Egypt would remain in Middle East Militaries

    avatar
    kvs

    Posts : 3753
    Points : 3852
    Join date : 2014-09-11
    Location : Canuckistan

    Re: Forum Technical Issues

    Post  kvs on Sun Mar 26, 2017 9:02 pm

    Was this board hacked? The domain expiry pate looked very suspicious and pointed to a site with an older version of this
    site as if it was phishing for passwords.

    avatar
    JohninMK

    Posts : 6206
    Points : 6271
    Join date : 2015-06-16
    Location : England

    Re: Forum Technical Issues

    Post  JohninMK on Sun Mar 26, 2017 9:04 pm

    Yes it affected me as well. For a while I couldn't get on at this address but then it started working again.
    avatar
    franco

    Posts : 3076
    Points : 3108
    Join date : 2010-08-18

    Re: Forum Technical Issues

    Post  franco on Sun Mar 26, 2017 9:27 pm

    We were being rerouted through something called russiadefense.forumotion.com.
    avatar
    Russian Patriot

    Posts : 1161
    Points : 2047
    Join date : 2009-07-21
    Age : 27
    Location : USA- although I am Russian

    Re: Forum Technical Issues

    Post  Russian Patriot on Sat Apr 29, 2017 6:53 pm

    franco wrote:We were being rerouted through something called russiadefense.forumotion.com.

    I will check into that , thanks for reporting this franco.
    avatar
    George1

    Posts : 12361
    Points : 12840
    Join date : 2011-12-22
    Location : Greece

    Re: Forum Technical Issues

    Post  George1 on Fri Jun 30, 2017 1:23 pm

    it appears to me this image in every user's post in forum



    do u see the same?
    avatar
    archangelski

    Posts : 566
    Points : 585
    Join date : 2015-04-25

    Re: Forum Technical Issues

    Post  archangelski on Fri Jun 30, 2017 1:29 pm

    George1 wrote:it appears to me this image in every user's post in forum



    do u see the same?

    Same picture for me... Suspect
    avatar
    PapaDragon

    Posts : 7346
    Points : 7440
    Join date : 2015-04-26
    Location : Fort Evil, Serbia

    Re: Forum Technical Issues

    Post  PapaDragon on Fri Jun 30, 2017 7:44 pm

    archangelski wrote:
    George1 wrote:it appears to me this image in every user's post in forum



    do u see the same?

    Same picture for me... Suspect

    Same picture here, it's annoying as ****
    avatar
    JohninMK

    Posts : 6206
    Points : 6271
    Join date : 2015-06-16
    Location : England

    Re: Forum Technical Issues

    Post  JohninMK on Fri Jun 30, 2017 7:48 pm

    And me too. don't like to be left out Smile
    avatar
    auslander

    Posts : 1168
    Points : 1240
    Join date : 2015-04-25

    Re: Forum Technical Issues

    Post  auslander on Fri Jun 30, 2017 8:51 pm

    Been since yesterday. I warn anyone seeing that hack link NOT to klick on it or follow it in any way. Site had been hacked again. Guess they don't like what we discuss.

    Sponsored content

    Re: Forum Technical Issues

    Post  Sponsored content


      Current date/time is Tue Dec 11, 2018 1:46 pm